Тематический план

  • Miltä tulokset näyttävät?
    Tiedonhaun kompassi, vaihe 8

    Nyt voit arvioida, onko sinulla koossa riittävästi laadukasta ja ajantasaista tutkimustietoa, jotta pääset opinnäytetyössäsi eteenpäin. Mikäli ei, voit palata edellisiin vaiheisiin, muokata hakujasi ja etsiä lähteitä muista tietokannoista, jotta saat koottua tarvittavan määrän taustakirjallisuutta.

    On tärkeää huomata, että tiedonhakua ei tehdä vain opinnäytetyön tai tutkimuksen alussa, vaan se kulkee mukana koko opinnäytetyöprosessin ajan. Lähteitä julkaistaan jatkuvasti lisää, työn edetessä keksit uusia hakusanoja ja tapoja hakea, uudet lähteet johtavat uusille poluille ja jo löytyneitäkin lähteitä luetaan eri tavalla oman opinnäytetyön edetessä. Kannattaa palata tiedonhaun perusteisiin säännöllisesti, kokeilla uusia hakuja ja innostua löydöistään!
    Kirjasto järjestää opinnäytetyöntekijöille alakohtaisia Tiedonhaun työpajoja. Osallistumisohjeet ja muuta lisäapua löydät Tiedonhaun kompassin osiosta 8.
    Janet Finnan etusivu, tiedonhaun alakohtaiset oppaat




    Alakohtaisia tiedonhaun oppaita löydät Janet Finnan etusivun kautta. Voit olla suoraan yhteydessä kirjaston henkilökuntaan kysyäksesi lisää tiedonhausta – oman alasi informaatikon yhteystiedot löydät alakohtaisista oppaista.

    Vastaa vielä tehtävään 7: