Tervetuloa Tulevaisuuden kestävät ruokapalvelut opintojaksolle. Tämän opintojakson tavoitteet:

Opiskelija tuntee globaalin ja lokaalin ruokajärjestelmän, alkutuotannosta vähittäiskauppaan. Opiskelija tietää rahoituksen, hankintalain ja toiminnanluokituksen vaikutukset raaka-aine valintoihin, omavalvontasuunnitelmaan ja toimintaperiaatteisiin. Opiskelija tunnistaa ruoan ja palvelun kokonaislaatuun vaikuttavat tekijät. Opiskelija tietää, mitä elementtejä kuuluu kestävään ruokajärjestelmään. Opiskelija osaa laatia ravitsemispalvelulle kestävyyttä edistävän omavalvontasuunnitelman vastuullisuussuunnitelman pohjalta. Opiskelija tuntee ruoantuotannonohjausjärjestelmän toiminnot ja osaa hyödyntää sitä kestävien ratkaisujen totetuttamisessa